Question1: Your customer has defined three business units: two of the them require the same set of receivables payment terms whereas the third needs a separate set of receivables payment terms. How will you receive this requirement?

A. Define one data set with common payment terms and exclude the payment terms feature from the third business unit.
B. Define one reference data set and modify the business unit security.
C. Define two reference data sets, assign the first set to the two business units which will share the same payment terms and second set to the business unit which
need separate payment terms.
D. Define three reference data sets and assign each data set to each business unit.

Answer: C

Question2: Given the below code:

@Path("Employee")
@Produces({ MediaType.APPLICATION_JSON })
public class EmployeeResource {

	@Inject
	private EmployeeManager em;

@GET
public List<Employee> findAll(){
  return em.findAllEmployees()
}
}

What will be the response to a HEAD request?
A. The findAll() method will be called and the employee list will be returned.
B. The findAll() method will be called and no employees will be returned.
C. No method will be invoked and no error will be returned.
D. No method will be invoked and a 404 error will be returned.

Answer: C

Question3: Given the below code:

@Singleton
public class MySingletonBean{
	
	//Line N1
	public void callMethod() {
		
		//logic
	}
	//Constructor and other methods
}

Which annotation do you use on line 1 to ensure that clients immediately time out when attempting to concurrently invoke callMethod () while another client is
already accessing the bean?
A. @AccessTimeout (value = 1, unit = TimeUnit.SECONDS)
B. @AccessTimeout (null)
C. @AccessTimeout (-1)
D. @AccessTimeout (0)
Answer: D

Question4: What is true about Message-Driven Beans (MDBs)?

A. MDBs can participate in transactions.
B. MDBs are invoked synchronously.
C. Each MDBs can process messages only from a single client.
D. MDBs retain data caches between client calls.

Answer: A

Question5: Your customer wants to transfer material from facility A to facility B. They are using the interorganization transfer to perform the transaction in the system. Their requirement is “whenever material is transferred from their facility A to facility B, facility B needs to pay 5% additional amount to the current item cost”.
Which task must be set up to accomplish this requirement?

A. Manage Interorganization Markup
B. Manage Transfer Pricing Rules
C. Manage Cost Plus Pricing
D. Manage Cost Organization Relationships
E. Manage Organization Relationships
Answer: D

Question6: On the Supply Lines Overview page, the deviations in supply type chart show a supply line status of exception. What action must you take?

A. This indicates that supply line quantities are available but the quality is not up to the mark, so the quality issue must be resolved.
B. The indicates that supply line has an exception in manufacturing goods, so the supply line must be changed.
C. This indicates that supply line quantities are less than required, so additional quantities must be procured to meet the requirement.
D. This indicates that supply line quantities are not available, so inventory must be procured

Answer: C

Question7: Identify two statements that are true about the cost-organization relationship.

A. Costing Item Validation Organization can only be Item Master Organization of the underlying inventory organizations.
B. Only Inventory organizations belonging to different Item Master Organizations can be part of a cost organization.
C. Costing Item Validation Organization is used to default the Unit of Measure for costing calculations.
D. The inventory organizations that are assigned to a cost organization must all belong to the same legal entity.

Answer: CD

Question 8: Your organization is planning for a periodic counting of individual items automatically throughout the course of the year. As part of this activity, the user has loaded items to the cycle count but some of the items are not being considered when count schedules and count sequences are not generated.
Identify two reasons that explain why the items are not being considered.

A. The ABC assignment group is not defined.
B. The Include in Schedule option is not selected to include the item for auto-scheduling.
C. The Cycle Count Enabled flag is not selected for the inventory organization.
D. The Cycle Count Enabled flag is not selected for the item.
E. The approval controls are not set up.

Answer: DE

Question 9 : Which code snippet indicates that the page you are designing is capable of handling errors?

A. <%@page errorPage=“errorHandler.jsp”%>
B. <%= requestScope[‘javax.servlet.error’] !=null %>
C. <%@page isErrorPage=“true”%>
D. <c:set var=”errorHandler” value=”true”>

Answer: C

Question10: Which execution document is created by supply chain orchestration when a make request is received?

A. Transfer Order
B. Work Order
C. Routing Create
D. Movement Request
E. Purchase Order
Answer: B

Question11: Given the following code fragment

Which code can be added to register both of these methods to receive BankEvent notifications only if an instance of BankActivityService is already instantiated in
the current context?
A. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 3 and line 6
B. @Observes(during=IN_PROGRESS) on line 1
C. @Observes(during=AFTER_COMPLETION) on line 1
D. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 4 and line 7 before method parameter declaration

Answer: A

Question12: Identify three statements that are true about reservations in back-to-back processing.

A. Partial fulfillment of reservations is supported.
B. Changes to reservation in Oracle Logistics Cloud leads to exceptions, which are displayed in the Supply Chain Orchestration work area.
C. Reservations cannot be created for back-to-back On Hand supply orders.
D. One reservation is created for a demand and supply.
E. Reservation supplies that can be reserved are Purchase Orders, Transfer Orders, Work Orders, and On Hand inventory.

Answer: BDE

Question13 : Given the below code fragment

Which two steps, when performed independently, enable the index.xhtml page to print the following text: The Id is 12345? (Choose two.)
A. Replace line 2 with: @Inject public void setAcc(Account acc)
B. Replace line 3 with: @Inject public Account getAcc()
C. Replace line 1 with: @Inject private Account acc;
D. Replace line 3 with: public @Inject Account getAcc()
E. Replace line 1 with: private @Inject Account acc;
F. Replace line 2 with: public void setAcc(@Inject Account acc)

Answer: DF

Question14: Given the following class definition with numbered lines:

@Alternative
public class ShoppingCartMock implements ShoppingCart{
	@Override
	public void checkout() {}
}

How do you specify to use this mock CDI bean implementation instead of the regular implementation class?
A. Use the alternatives element in the beans.xml file and specify the class name in the class element within it.
B. Start up the server with the optional –alternative command-line option, specifying any alternative class names in a comma-separated list.
C. Reorder the implementation names in the beans.xml file such that the desired alternative is listed earlier.
D. Delete the regular implementation class from the WAR.

Answer: B

Question15: How can you inject a target web service into an EJB?

A. Define service as an injectable resource by using the declaration.
B. Use a HandlerChain.
C. Use a java.xml.ws.WebServiceRef annotation.
D. Use a java.xml.ws.WebServiceContext annotation.

Answer: A

Question16: How can a servlet indicate to the browser that cookie data should be sent over a secure connection?

A. Call the getSecure(true) method on the cookie object.
B. Encrypt the cookie dat
C. The browser automatically sends encrypted data over a secure connection.
D. Set the ENCRYPT header in the response.
E. Configure SessionTrackingMode.SSL on the ServletContext object.

Answer: A

Question17:When handling a JSF request, your application code decided to redirect the call to another URL by using HTTP redirect. Which action should you take to correctly
complete the handling of the JSF life cycle?

A. Set the immediate=“true” attribute on the command button that was used to perform this call.
B. Invoke the dispatch() method on the ExternalContext object.
C. Invoke the setCurrentPhaseId(RENDER_RESPONSE) method on the FacesContext object.
D. Invoke the responseComplete() method on the FacesContext object.

Answer: C

Question18: You have been asked to implement internationalization in your JSF web application. Where do you configure the supported locales?

A. in the tag of the Facelet page
B. in the web.xml file

C. in the faces-config.xml file
D. in the src folder

Answer: A

Question19:You are in the process of analyzing the demand and supply schedules for the item based on high level reservations.

A. On Hand
B. Movement Request
C. Requisition
D. Transfer Order
E. Work Order
F. Account Alias

Answer: D

Question20: A shipment has not yet been created for a pick that you are running. How is the due date calculated?

A. request date from the order line
B. schedule ship date from the order line
C. promise date from the order line
D. system date
E. earliest acceptable date from the order line

Answer: B

Question21: When should a JPA entity implement the Serializable interface?

A. when JPA entities are used in the EJB Full container
B. when JPA entities are used outside of the EJB Lite container
C. always, because JPA entities are required to implement the Serializable interface
D. when JPA entities are used as parameters or return values by the remote EJB operations

Answer: D

Question22:You face a supply request exception due to some reason. You realize that you need to make some changes to the Manage Supply Request Exceptions page.Which action will you perform?

A. The supply request cannot be update
B. The only way is to resolve the error in the source application and resubmit the request.
C. The supply request can be updated using a third-party application only.
D. Update the supply request and submit i
E. The errors will be resolved automatically.
F. Update the supply request and make sure errors are resolved before resubmitting it.

Answer: A

Question23: Which is a valid description of REST?

A. REST provides the same architectural properties as SOAP.
B. REST is a library that is part of JEE called JAX-RS.
C. REST is the conventional way of interacting with information resources.
D. REST is a Web Services standard supported by JEE and JAX-RS.

Answer : D

Question25:Which annotation allows a request to be executed with another Principal’s identity?

A. It is not possible to execute a request with another Principal’s identity.
B. @UseIdentity
C. @RolesAllowed
D. @Runs

Answer: C

Question26: Which two capabilities are provided by the Java Authentication and Authorization Services (JAAS) API? (Choose two.)

A. protecting data from unauthorized viewing by using encryption
B. verifying that a user is allowed to perform an action
C. ensuring that data is not modified in transit
D. verifying identity claims from users
Answer: BC

Question27: Your client has decided that Discrete Manufacturing will be implemented at a future stage, so any new supply from current manufacturing will be added to current inventory by the Open Transactions Interface. The immediate requirement is to go live with Inventory and Order Management. Which two seeded transaction types can be omitted for material status control?

A. All Transaction Types Related to Work in Process
B. Average Cost Update
C. Backflush Subinventory Transfer
D. Miscellaneous Issues and Receipts
E. All Internal Transactions
Answer: AC

Question28:Which two statements are true about the relationship between JavaServer Pages (JSP) and servlets? (Choose two.)

A. A JSP page must extend the HTTPServlet class to behave like a servlet.
B. A JSP page has access to the same information, objects, and a context as a servlet.
C. A JSP page is interpreted by JSPServlet.
D. A JSP page must be written as either an XML file or a JSP file before it is turned into a servlet.
Answer: AD

Question29:In Supply Chain Orchestration, Automated Change Management performs which two functions?

A. change to need by dates of a purchase order
B. splitting of a sales order
C. changing the ship method on a sales order
D. change to item attributes
E. changing the supplier on a purchase order
Answer: AB

Question30: Given the following code:

public class Bean { }

@SessionScoped 
public class Service {
    @Inject
    private Bean bean;
}

Assuming this bean is used only in the code fragment above, how long will the injected Bean instance be available?
A. for the lifetime of the enterprise application
B. for the lifetime of the request
C. for the lifetime of the session
D. for the lifetime of the Service object
Answer: D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *