Question1: Which URL represents an invalid approach to pass a parameter to a REST resource?

A. /Employees?value=1
B. /Employees&value=1
C. /Employees/1
D. /Employees;value=1

Answer: D

Question2: Given the following servlet configuration:

<servlet-mapping>
	<servlet-name>firestServlet</servlet-name>
	<servlet-pattern>/*</servlet-pattern>
</servlet-mapping>
<servlet-mapping>
	<servlet-name>secondServlet</servlet-name>
	<servlet-pattern>/</servlet-pattern>
</servlet-mapping>
<servlet-mapping>
	<servlet-name>thirdServlet</servlet-name>
	<servlet-pattern>/</servlet-pattern>
</servlet-mapping>

When the context root is requested http://host:port/context, how does the container resolve this mapping?
A. thirdServlet handles the request.
B. firstServlet handles the request.
C. The container throws an error at startup.
D. secondServlet handles the request.

Answer: C

Question3: Which two approaches would result in the current date being added to the output of a JSP? (Choose two.)

A. <%= out.printIn(new java.util.Date()) %>
B. <% out.printIn(new java.util.Date()); %>
C. <%= new java.util.Date() %>
D. <% System.out.printIn(new java.util.Date()); %>

Answer: AC

Question4: Given the below code sample

public interface GenericMessenger{
	public void handleMessage(Message msg) {}
}
@Default
public class MsgHandler implements GenericMessenger{
	public void handleMessage(Message msg) {}
}
@Alternative
public class SMSHandler implements GenericMessenger{
	public void handleMessage(Message msg) {}
}

And the next fragment from beans.xml:
<alternative>
	<class>SMSHandler</class>
</alternative>

And this injection point: @Inject GenericMessenger messageHandler;
Which type would be injected at run time and referenced by the messageHandler variable?
A. SmsHandler
B. MsgHandler
C. None of the abov
D. An exception would be thrown due to ambiguous bean references.
E. GenericMessenger

Answer: D

Question5: Given the following code:

@WebServlet(urlPattern={"/myServlet"},asyncSupported=true)
public class NonBlockingServlet extends HttpServlet{
	
	protected void processRequest(HttpServletRequest req, HttpServletResponse res) throws ServletException,IOException{
		
		AsyncContext ac  = req.startAsync();
		//line1
	}
}

What should you do at line 1 to enable this servlet receive request data without blocking?
A. Use a Runnable instance with the start () method of AsyncContext.
B. Define a ReadListener and assign it to the request input stream.
C. Create a Callable class and delegate this operation to a ManagedExecutorService by using the dispatch method of AsyncContext.
D. Define an AsyncListener and assign it to the AsyncContext object.

Answer: D

Question6: Which code snippet prints the exception error message as part of the page output

A. <%= exception.message %>
B. <c:out value=${requestScope[‘javax.servlet.error.exception’]}”/>
C. <% exception.getMessage(); %>
D. <% System.out.println(e.getMessage()) %>
Answer: D

Question7: You are working with JMS publish-subscribe operations. What happens when a producer publishes a message to a topic for which a durable subscription exists but there are no subscribers available?

A. The publisher waits for a subscriber, who then consumes i
B. However, the publisher will time out if no consumer arrives within the given timeout period.
C. The publisher sends the messag
D. However, it is never consumed because there wasn’t anything listening when it arrived, regardless of the message timeout length.
E. The publisher successfully sends a message, which will be consumed later, once there is a subscriber, assuming the message hasn’t timed out.
F. The message publisher is immediately notified about the lack of subscribers and can decide for itself if, and when, to resend.

Answer: C

Question8: What are the four steps for the move request process flow?

A. Create shipment
B. Create Movement Request
C. Confirm pick slips
D. Run the Movement Request Pick Slip Report
E. Physically move the material
F. Run pick slip allocation

Answer: BCDE

Question9:You created two filters for your web application by using the @WebFilter annotation, one for authorization and the other for narrowing results by the provided search criteria. The authorization filter must be invoked first. How can you specify this?

A. setting the priority attribute of the @WebFilter annotation for each of the filters
B. placing the filter mapping elements in the required order in the web.xml deployment descriptor
C. placing @WebFilterMapping annotations in the required order
D. specifying the filter precedence order by using the @Priority annotation

Answer: A

Question10: Given the below code fragment

Which action completes this composite primary key implementation?
A. Add @IdClass annotation at line 1.
B. Add @Embeddable annotation at line 1 and replace both @Id annotations with @EmbeddedId annotations.
C. Add @IdClass(ContactId.class) annotation at line 2.
D. Add @Embeddable annotation at line 1 and @EmbeddedId(ContactId.class) at line 2.
Answer: D

Question11: A supply request has been received in supply chain orchestration. Both organizations belong to the same legal entity and they do not have a buy-sell relationship between them.Which type of execution document can fulfill the supply request?

A. Transfer Order
B. Purchase Requisitions
C. Purchase Order
D. Sales Order

Answer: A

Question12:Which three types of jurisdictions should be considered while designing the Enterprise Structure?

A. Labor Jurisdiction
B. Obligatory Jurisdiction
C. Local Jurisdiction
D. Income Tax Jurisdiction
E. Transaction Tax Jurisdiction
F. Identifying Jurisdiction

Answer: DEF

Question13:You have been assigned to the Widget Editor portion of an application. It contains a Widget Editor Facelet page, the Widget class, and a simple WidgetEditor backing bean, which contains a reference to the current Widget instance.Given the code fragment from the Widget class:

The page displays Conversion Error when a user fills out all the form fields and clicks the Save button. Which step do you perform to fix this problem?
A. Replace Line 1 with:
B. Enclose the code fragment within the tag
C. Insert at Line 1
D. Replace Line 1 with:

Answer: D

Question14: Which statement is true about the relationship between HTTP and WebSockets?

A. A WebSocket connection is a bi-directional HTTP session with message-handling support.
B. A WebSocket connection is initialized with an HTTP handshake.
C. A WebSocket connection can be initialized by either client or server.
D. A WebSocket connection uses HTTP protocol to exchange data with the browser.

Question15: Given the below code

Answer: D
Which code can be added to register both of these methods to receive BankEvent notifications only if an instance of BankActivityService is already instantiated in
the current context?
A. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 3 and line 6
B. @Observes(during=IN_PROGRESS) on line 1
C. @Observes(during=AFTER_COMPLETION) on line 1
D. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 4 and line 7 before method parameter declaration
Answer A

Question16: A Java EE application that uses an EJB container must communicate with a legacy system developed using non-Java technologies. Which two Java EE technologies can be used in the integration tier of the application? (Choose two.)

A. JMS
B. JSF
C. JPA
D. JCA
Answer: AB

Question17: Which three replenishment count types are used for Periodic Automated Replenishment (PAR)?

A. Order Economic Quantity (EQQ): Generates a replenishment request for the calculated quantities based on inventory policies to maintain the PAR quantity.
B. Reorder Point: Generates a replenishment request for the order quantity based on days of cover for the item lead time.
C. Order Quantity: Generates a replenishment request for the order quantity entered for the replenishment count.
D. Order RAR: Generates a replenishment requisition for the RAR-level quantity.
E. On-hand Quantity: Generates a replenishment requisition for the difference between the on-hand quantity and the RAR-level.
Answer: CDE

Question18:Which action invokes supply chain orchestration and transfer of data to supply chain orchestration Interface tables?

A. creating Purchase Order Receipt
B. running a scheduled process called “Create Transactions”
C. running Min-Max Planning
D. creating a new Inventory Organization for execution of supply chain orchestration

Answer: C

Question19: Given class like below

public class SomeClass{
	@Resource(name="java:comp/env/concurrent/TastExecutor")
	ManagedExecutorService mes;
	public void createTask() {
		Future<Integer> result = mes.submit(new MyCallable<Integer>())
	}
}

How often does the submitted task run?
A. need more details to determine
B. once
C. as many times as you like
D. based on a schedule

Answer: C

Question20 : Identify two valid WebSocket message types for which you can register handlers. (Choose two.)

A. Error Message
B. Binary Message
C. Pong Message
D. Ping Message

Answer: BC

Question21: Which statement is true about JAX-RS resource implementation?

A. The REST resource implementation class must extend the javax.ws.rs.core.Application class
B. The REST resource class can be implemented as a stateful Enterprise JavaBean (EJB).
C. The REST resource class can be implemented as a Plain Old Java Object (POJO).
D. The REST resource implementation class must not be final.

Answer: A

Question22: Which two statements are true about the relationship between JavaServer Pages (JSP) and servlets? (Choose two.)

A. A JSP page must extend the HTTPServlet class to behave like a servlet.
B. A JSP page has access to the same information, objects, and a context as a servlet.
C. A JSP page is interpreted by JSPServlet.
D. A JSP page must be written as either an XML file or a JSP file before it is turned into a servlet.

Answer: AD

Question23: You created two filters for your web application by using the @WebFilter annotation, one for authorization and the other for narrowing results by the provided search criteria. The authorization filter must be invoked first. How can you specify this?

A. setting the priority attribute of the @WebFilter annotation for each of the filters
B. placing the filter mapping elements in the required order in the web.xml deployment descriptor
C. placing @WebFilterMapping annotations in the required order
D. specifying the filter precedence order by using the @Priority annotation
Answer: A

Question24: Given the below code fragment:

Cookie  cookie = new Cookie("key,"value");
cookie.setMaxAge("-1");

How long does this cookie persist?
A. until server shutdown
B. until garbage collection in the servlet instance
C. this request
D. until browser shutdown

Answer: D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *